Clean Up Your Own Mess

Nu har jag äntligen städat undan den stora klädhög på stolen i mitt rum med plagg från två veckors tid och dammsugit! Nu har jag bara en hög med böcker, papper, tidningar etc. på bordet som måste bort. Jag har inte haft tid att städa rummet på länge nu, men eftersom att jag har lov så finns det ju i princip all tid i världen! Jag är egentligen en perfektionist, så det har känts konstigt att leva i mitt rum. Innan jag hängde tillbaka de flesta plaggen i min garderob så tar jag en sådan där tejprulle (som används på kläder) och tar bort hårstrån och ludd. De måste vara helt rena!
Now I have to get to work!


Inspiration! BAM!



Alla bilder från lookbook.nu


Never Say Never!



En awesome video! Sjukt rolig!


Fashion Fades, Only Style Remains The Same

Gud vad jag älskade filmen; fylld med mode! Någon dag framöver, kanske idag(?), blir det att se filmen "Eat Pray Love" med vackra Julia Roberts. Nu under lovet tänker jag se väldigt mycket filmer, especially de med mode!


A Dimple On The Chin, The Devil Within

Snart ska jag se filmen "The Devil Wears Prada", som jag självklart sett förut! Det var så länge sedan, så det är på tiden att jag ser den igen!


Mango SS11

Jag ääälskar Mango! Här är några outfits från den senaste kollektionen.


Spa Day

Shopping igår, dock blev inget köpt. Hade inte riktigt inspiration nog och humöret var inte heller på topp. En trevlig kväll med Lollo i alla fall! Det är ändå bra att jag sparar lite pengar, för under veckan kommer jag åka till Barkaby Outlet, Bromma Blocks, stan kanske; ja, shopping kommer det bli! Idag blir det spadag; min kropp har tagit stryk av vintervädret, så peeling, insmörjning etc. blir det ikväll. Mysigt!


My Collection

Hittills har jag nu fyra par converse; tre höga och ett par låga. De första paret köpte jag för väldigt länge sedan, ett par rosa, och har trott att jag inte kan få på mig dem för de är i storlek 4. Men idag testade jag och visst fick jag på mig dem, men lite trånga kanske de var. Sedan köpte jag när jag gick i högstadiet ett par röda, storlek 5, senare ett par vita och nu ett par svarta låga. Converse är så sjukt snyggt och jag använder det året om, även nu på vintern när det är 20 minusgrader. Det är konstigt att mina vita inte gått sönder eller så, för de har jag använt i 4 år tror jag, nästan varenda dag. Det är även konstigt att jag skulle ha storlek 4 (36,5) i skor, jag är ju 173 cm lång! Nu till sommaren kommer jag i alla fall köpa många nya par Converse, så att min samling blir större!


New Converse!


När min pappa var i stan idag köpte han mig ett par svarta, låga Converse! Det har jag velat ha länge! Nu är jag faktiskt lycklig; nya converse, sportlovet börjar imorgon, fick tillbaka matteprovet som gick super, franska- och engelskauppsatserna fick jag tillbaka med skitbra resultat, nya Blue Mountain State säsongen är nerladdad och shopping imorgon! Detta lov kommer bli grymt!


Maybe The Winter Is Cool






Alla bilder från lookbook.nu

No Bag Limit

Snygga väskor från Scorett för 399 kronor


Las Palmas



För er som inte sett den här ännu, så sjukt awesome och gullig trailer för kortfilmen Las Palmas av Johannes Nyholm!


Seriously, It Is What We Need

Min musiksmak har verkligen förändrats på bara några dagar; från att ha lyssnat på lugn RnB lyssnar jag nu på de här två låtarna:





Grymma låtar!


Rock Is What We Need



Alla bilder från lookbook.nu


Something For Me

Jeansjackan från Lindex som jag bloggat om är nu i min ägo! Min mamma köpte den till mig igår och den sitter skitsnyggt! Den är ganska kort i modellen och har en snygg ljusblå färg. Värt pengarna skulle jag säga! Nu kan jag faktiskt inte komma på en sorts jacka som jag inte äger; dunjackor har jag två av, flera kappor, trench coat, skinnjacka, orkesterjacka, jeansjacka, baseballjacka... Vad finns det mer? Nu vet jag vad jag inte har! En snygg kavaj... Det måste införskaffas! Kanske denna simpla från H&M för 199 kronor skulle sitta fint?


Keep It Up

Förlåt för riktig dålig uppdatering! Jag har prioriterat plugget före bloggen. Nu har jag i alla fall haft matteprovet och det gick faktiskt bra. Uppdateringen ska det bli ändring på! Mer mode och annat smått och gått påväg!

Here Comes The Sun

Idag är en bra dag, även om jag måste plugga, plugga och antagligen plugga lite mer. Har världens ångest över att jag inte börjat träna inför matteprovet som vi ska ha på tisdag, men nu ska jag i alla fall börja! Och sova ut fick jag då jag vaknade efter 12 idag! Så, en bra dag är det; jag hörde fiskmåsar för några minuter sedan! Direkt fick jag vår/sommarkänslor, även om det är minusgrader ute och flera decimeter snö. Igår var det ju - 20 grader! Helt sjukt, men ändå känner jag att våren är bara runt hörnet! Alltid kan man i alla fall hoppas. Nu, åter till plugget!

Talk Is Cheap



Gullig sommaroutfit! Kläder under hundralappen från H&M!

Baby, I Like It





pretty good, right?

Inspiration Pop Up

Details, details, details...







Alla bilder från lookbook.nu


Eternal Spring

Vårväder, var är du? I dagens Metro stod det att våren inte kommer komma förens om en månad! Jag klarar inte av en månad till av vinter! Jag vill ha på mig mina snygga (tunna) kappor, men mest av allt mina shorts, men det får jag nog vänta med längre än så. Det kommer vara minusgrader ända tills nästa veckas söndag, då det blir nollgradigt ett tag, men temperaturen kommer sjunka igen. Vintern är dock vacker, man ska inte klaga! Vem vet om vi kommer ha så mycket snö nästa år igen? Kanske aldrig mer? Jag som alltid gillat vintern... Det är mest för alla snygga kläder som jag vill ha på mig som får mig att längta så oerhört mycket till sommaren! Men någon dag får jag väl lida och frysa och ha på mig min grymt snygga kappa från Mango. Längtar!


Maybe This Will Work


Kanske är denna jeansjacka från Lindex för 399 kronor det jag letar efter? Love it!


Elle avait l'eau à la bouche



Någon dag framöver tänker jag ta arslet ur vagnen och baka! För några veckor sedan fick vi muffins på vår franskalektion och nu hade jag tänkt göra sådana! Tänk er en mjuk chokladmuffin med sval chockladfrosting! Det bara vattnas i munnen på mig av att tänka på en sådan godbit! Det gäller bara att hitta ett bra recept, köpa ingredienserna och hitta tid till att göra dem.


The Lower You Fall, The Higher You'll Fly





Samma låt, olika artister. Vilka två gör den bäst? Jag gillar den versionen med Kylie; hennes och Taio's röster passar bra ihop. Låten är annars awesome!


S K A G E N



Nu är det bestämt, Danmark i sommar med bästa Lollo! Kommer bli så jävla grymt!


To Find The Perfect Hat



Alla bilder från lookbook.nu

Fit For Fight!

Jag började för någon vecka sedan att köra lite workouts här hemma; tränade till Zumba Fitness-liknande videos. Det höll dock bara i någon vecka, sedan "hade jag inte tid längre". Nu tänkte jag nog ta tag i det igen, och försöka träna minst en gång i veckan i cirka 30 minuter. Jag rider på ridskola varje vecka också, så jag är inte fullkomligt otränad.

Här är en av de träningspass jag kör:


We No Speak Americano

Who doesn't love America?


Ring: Chicy.se, Shorts: BikBok, Tröja: Asos.com


I Have Gone To The Forest



Inspiration kan man hitta från alla möjliga ställen; här hittade jag inspiration från skogen. Denna somriga outfit från H&M och Asos skulle jag inte säga nej till!


More Fashion!



På torsdag lanserar gratistidningen Metro en modetidning! Är det endast jag som ser fram emot det här? På tunnelbanan till skolan på morgonen och senare på hemvägen sitter jag med en metro i handen; och ibland kommer jag även ha en modetidning medtagen. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig från den här nya tidningen, men jag tror att det kommer vara mycket användbara modetips! Ännu en modetidning att läsa och ännu en inspirationskälla! Jag tackar och bockar!



Move Your Body



Jag har aldrig riktigt gillat Chris Brown (OKEY jag är secretly in love with him!!), men den här låten är verkligen asbra! Videon är helt sjukt grym och jag vill också kunna göra volter hit och dit och dansa så snyggt som de gör!


Valentine's Day

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Har jag någon att dela dagen med? Nej, bara med mina läxböcker. Om två veckor är det i alla fall sportlov, som är nödvändigt efter så mycket plugg som jag har haft! I USA är det andra bullar. När jag var hos min bästa vän i helgen så snackade hon med en snubbe som bor där. Där bjuder man ju ut andra på date 24/7, speciellt under denna dag. Varför är inte vi i Sverige mer öppna, mer vågade och mer date-bara?
Något intressant hände mig väl ändå just denna dag; vid fyra tiden får jag ett sms från okänd person där det står: "Tjena! Här är mitt telefonnummer. namn" Direkt blev jag intresserad och tänkte, kanske är det någon snygg kille! Dock var det med största sannolikhet ett felsms. Men ändå smaksattes min allmänt tråkiga dag med lite krydda!

Nu ska jag återigen dyka ner i mina skolböcker och kanske smita in i köket och ta ännu lite mer choklad ur hjärtasken jag fått av min kära pappa.
Glad Alla Hjärtans Dag!


Back To The Beach

Är det fler än jag som längtar till sommaren, då man kan gå runt i linne, shorts, converse och solglasögon? Då man kan gå ut utan att frysa ihjäl? Då man får bruna ben och solblekt hår? Då man kan dra till närmaste strand och bada? Det gör i alla fall jag! Linnen är något jag tycker man ska investera i till sommaren, det är nog det enda man orkar dra på sig och det enda man kan ha på sig utan att svettas som en gris. Så coola linnen är något jag letar efter! Att ha ryggen i fokus gillar jag, så någon av de här linnena från Monki kanske ska införskaffas?

                            


Jacket Freak

Är det bara jag som älskar, ÄLSKAR jackor? Jackor till våren, till sommaren, till hösten! Till vintern är det inte lika kul då det är 10 minusgrader och man ser ut som en köttbulle i de jackor man måste ha på sig för att överleva.

Det enda jag saknar i min jacksamling är en jeansjacka. Kanske någon av de här skulle passa mig? Den från Cheap Monday är nog en favorit!

              Cheap Monday                                           JC
 

                                   H&M


Brand New!

Jag har blog experience, så detta är inget nytt för mig. Dock är det en helt ny blogg; det bara väntas att se hur väl allt kommer att funka. För att vara kortfattad och för att komma till det själva riktiga bloggandet; bloggen kommer att innehålla allt det jag har lust att skriva om, tipsa, visa osv. Mode är något som faller mig i smaken, så det kan ni förvänta er att jag kommer skriva mycket om.                                                                                                               Enjoy!


RSS 2.0